På plass i Costa Rica

Lonely Planet åpner kapittelet om San Jose i sin Costa Rica-guide med at det nok ikke er den peneste byen i verden. Etter en rekognoseringsløpetur i går må vi nok si oss enig. Landets kvaliteter er nok først og fremst å finne utafor hovedstaden, og turister flest reiser nok videre nokså raskt, og da gjerne ut i villmarka. handling2

Vi begynner også bli noe utålmodige, men må gjennom et par dager med litt handling av proviant, pakking, obligatoriske utstyrssjekker, åpningsseremoni etc., før vi mandag skal busses til et eller annet sted på grensa mot Panama hvor starten skal gå.

2013-11-28 13.06.23ZOE_0020-C72968D4_19-31307410 (2) 2013-11-29 22.37.16

 

Dette innlegget ble publisert i 2013, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til På plass i Costa Rica

  1. Bjørn Håvard sier:

    Ser ut som dere må rydde på rommet……mye som ligger strødd utover ;-).
    Lykke til og kjør hardt, vi følger dere på trackingen.

  2. Ivar M sier:

    Noen av supporterne i Ås har kortet ventetiden før start med bakkeintervall i Luckybakken og styrketrening og er spente på både GPS-tracking og navigasjonsutfordringene dere vil få underveis, men er samtidig sikre på at dere er de rette representantene for Ås der borte! Lykke til med siste forberedelser og ikke minst gjennomføringen!

  3. Hans Trøan sier:

    Gratulerer med gjennomført Wendy og Jo Inge!! Vanskelig å sette seg inn i hva dere har vært igjennom, men er utrolig imponert. Har vært morsomt å følge dere på trackingen. Men usikker på om jeg misunte dere nettene ute i mangrove sumpen på den andre padleetappen:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *