Siste etappen

Det ble en 17. plass på dagens padleetappe. Ikke så verst når man tar i betraktning at Christian er helt nybegynner på padling! Til sammen ble det 31. plass. Laget har hatt mange gode etapper, men ble straffet hardt for problemene i ørkenen.

“Så kan man alltid vurdere etterpå om vi har kjørt for hardt på noen etapper” sier Bjørn Håvard. “Ut fra ambisjoner om å være topp 10-12 så må vi kjører så hardt. Så er det spørsmål om det var riktig ambisjon. Jeg tror ikke vi gamblet mer enn vi måtte. Det at vi ikke får ørkenetappen til å gå skikkelig bra kan jo også være litt tilpasning til varmen. Jeg tror vi har vært litt utsatt for varmesjokket. Så selv om man får i seg næring og væske som skulle være tilstrekkelig for vanlige forhold så blir det varmefaktor som gjør at man reagerer litt annerledes”.

Det er kanskje først nå, etter en uke, at laget virkelig begynner å tilpasse seg varmen … og da kan det kanskje være et sjokk om et par dager når de drar tilbake til vinterkulda i Norge!

 

Dette innlegget ble publisert i 2010, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Siste etappen

  1. Ivar sier:

    Takk for innsatsen i alle fall! Det har vært både spennende og vondt å følge med! ..og takk til Wendy for tekst og bilder både her og i andre medier!

  2. Frode Monsen sier:

    Artig lesning, kjempeinnsats og veldig bra reportasjer!
    Dette kan man kalle multisport! Høres utrolig tøft ut.

    Gratulerer til alle sammen for å gjennomføre denne kraftanstrengelsen. Håper å se flere av dere i Follotrimmen og i andre løp til sommeren.

    Mvh Frode

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *