Costa Rica rett rundt hjørnet

Verdensmesterskapet i Costa Rica nærmer seg nå med stormskritt, og fokuset skjerpes både i forhold til siste finpuss på treninga og, ikke minst, utstyrsplanlegging. Endelig ser det ut til at vi begynner å ha kontroll på utstyret, delvis takket være noen gode sponsoravtaler! Funksjonelt og stilig bekledning, levert av Trimtex, Petzl Meteor III+ hjelmer fra Varri, verdens letteste klatreseler i tidlig julegave fra Wendys bror … supplert med lån fra våre venner Bjørn Håvard og Malin (familie og venner skal ikke undervurderes som sponsorer!).

DSC_3286Her om dagen henta vi det foreløpig siste våpenet i arsenalet som skal hjelpe oss gjennom det som på papiret er vår største utfordring – 240 km padling: to WindPaddle kajakkseil! De har allerede blitt testa – i trygge omgivelser i kjellerstua!

Testpiloten ser vi her på vår Paddlelite. Vindforholdene var dessverre ikke optimale i kjellerstua, så framdrifta på padlemaskina ble ikke særlig større enn vanlig.

Padlemaskina er et resultat av en samarbeidsavtale med Sportsmaster. Deres slagord er “Legg grunnlaget inne, for å bli god ute”. Seinhøsten med temperaturer ned mot null og tidlig mørkt gjør det utfordrende å få nok mil i båten ute, og innendørs padling er da en velkommen luksus i forberedelsen før Costa Rica. Tre uker igjen …

DSC_3268 DSC_3266

Dette innlegget ble publisert i 2013, Nyheter og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *